De algemene voorwaarden van www.zoohandel24.eu zijn van toepassing.

Zoohandel24.eu is gespecialiseerd in het verkopen van dieren artikelen.

Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief 21% B.T.W.

Elke bestelling betekent aanvaarding van onze voorwaarden door de klant.

www.zoohandel24.eu is gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen.

Bestellen:

Wanneer u een bestelling via internet aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaatsgevonden. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen al dan niet zonder opgave van redenen niet uit te voeren, of daaraan voorwaarden te verbinden, zoals het vragen van een vooruitbetaling.

Bestellen kan uitsluitend via de webshop www.zoohandel24.eu

De klant kan binnen 24 uur na ontvangst van deze bevestiging de bestelling kosteloos annuleren. Na deze periode is de bestelling definitief.

Leveringen:

Alle bestellingen worden met de grootste zorg behandeld. Wij doen alles er aan om uw bestelling zo snel mogelijk te laten verlopen.

Klachten:

Indien u klachten of vragen heeft omtrent www.zoohandel24.eu geleverde goederen of diensten, kunt u een e-mail sturen. Binnen 24 uur krijgt u per e-mail een voorstel ter afhandeling van de klacht, voor alle artikelen die vervangen moeten worden betaald U zelf de verzendkosten, deze worden door www.zoohandel24.eu niet vergoed.

Bevestiging van uw bestelling:

Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. U krijgt een bevestigingsmail met daarin alle gegevens van u bestelling en de benodigde betalingsgegevens.

Verzenden:

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld.

De pakketten worden verstuurd via GLS .

Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte/ beschadigde artikelen!

Retourzenden:

Beantwoorden de geleverde goederen niet aan uw verwachtingen dan heeft koper het recht deze binnen 7 dagen terug te sturen, ONGEBRUIKT in de oorspronkelijke verpakking !

De verpakking van de terug te sturen goederen moet origineel en in goede staat zijn.

Na controle en akkoord wordt het door koper betaalde bedrag zonder de eventuele vracht- en rembourskosten, binnen 10 dagen teruggestort op de rekening van koper.

Voordat goederen retour gezonden worden moet er door beide partijen een afspraak hierover zijn gemaakt. Zonder afspraak worden goederen consequent geweigerd.